Линията включва Q-пад, два модела за кола и зарядна станция10-ватовият

...
Линията включва Q-пад, два модела за кола и зарядна станция10-ватовият
Коментари Харесай

Adata въвежда гама от продукти за зареждане

Линията включва Q-пад, два модела за кола и зарядна станция

10-ватовият пад за апостериори зареждане Adata CW0100 работи със смарт телефони с вградена Qi технология

Тайванският производител Adata Technology пуска на пазара своя гама от артикули за зареждане, включваща Qi-сертифициран пад, два модела за кола и зарядна станция.

Adata CW0100 е 10-ватов (W) пад за апостериори зареждане, който дава два пъти повече мощ от елементарните 5-ватови падове. Устройството прекъсва автоматизирано процеса на зареждане при съществуване на железни предмети по повърхността и работи с най-новите модели смарт телефони с вградена Qi технология за зареждане. Падът идва с тъничък и грациозен дизайн с дебелина 7,5 мм и разполага с LED светлинен знак за отчитане статуса на зареждане.

Adata CV0525 е нов модел зарядно за автомобил с 5 USB врата

CV0525 е първият от двата нови модела зарядно за автомобил на Adata, който разполага с 5 USB врата с удължаващ кабел. Двата съществени врата са за лидера и пасажера до него, а трите спомагателни са за останалите пасажери в колата. Зарядното поддържа технология Quick Charge 3.0, която разрешава зареждане на смарт телефон от 0 до 80% за към 35 минути. Вграденият Smart IC чип засича броя на обвързваните устройства, тъй че да разпредели оптимално зареждането сред всички тях и по едно и също време с това да защищити от прегряване.

Компактното зарядно за кола Adata CV0172 дава два USB врата

Вторият модел зарядно за кола е CV0172, което е плътно и бюджетно решение и предлага два USB врата по 2,4A. Зарядното е снабдено със отбрана от претоварване, прегряване, късо съединяване и изменчиво напрежение.

Adata CU0480QC разполага с пет USB врата и разрешава зареждане на най-различни устройства

Зарядната станция Adata CU0480QC разполага с пет USB врата – един USB-A с Quick Charge 3.0 технология, три общоприети USB-A и един USB Type-C, позволяващи зареждане на най-различни устройства. Тук още веднъж имаме умна система, която регистрира броя на обвързваните устройства и LED знак, показващ статуса на зареждане.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР