Лиляна Павлова е публична личност, която постоянно е в светлината

...
Лиляна Павлова е публична личност, която постоянно е в светлината
Коментари Харесай

Лиляна Павлова разкри как свали 15 килограма: Пия тази напитка всяка вечер преди лягане и резултатът е налице

Лиляна Павлова е обществена персона, която непрекъснато е в светлината на прожекторите. Тя самата признава, че нееднократно се е борила с килограмите си и се е опитвала да отслабне. Като главен фактор за неуспехите си, тя акцентира обстоятелството, че е лакомник и не може да гладува. Но ето, че сега тя наподобява повече от добре, откакто съумя да смъкна 15 кг. Лиляна Павлова разкри тайната за отслабването си. Разбира се, триумфът й се дължи на сложни фактори. Тя самата счита, че тайната на отслабването е доста елементарна. Това, което е направила, е да спре сладкото, мазното и соленото.

Другото главно нещо, което е трансформирала във връзка с питателните си привички, е размерът на порциите, които яде. Това, споделя Павлова, е оказало основно въздействие. Но тя има и още един коз, който е употребила, с цел да смъкна впечатляващите 15 кг: една напитка, която пие всяка вечер преди лягане. Еликсирът, който приключил цикъла от промени в питателните й привички, се подготвя доста елементарно, а резултатът му е изумителен.

Ето и по какъв начин тъкмо се подготвя.

Трябва ни половин лимон, една краставица, връзка магданоз, 1/3 чаша вода и една чаена лъжичка настърган корен от джинджифил. Смесваме всички съставки без лимона в блендер. След това към напитката прибавяме сока от лимона и еликсирът ни е подготвен. Пием го всяка вечер преди лягане. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да стартирате каквито и да е диети, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР