Лилия Семкова вчера представи своята първа самостоятелна песен - модерна

...
Лилия Семкова вчера представи своята първа самостоятелна песен - модерна
Коментари Харесай

Лили от Фермата с първа самостоятелна песен

Лилия Семкова през вчерашния ден показа своята първа независима ария - съвременна интерпретация на обичаната Я кажи ми, облаче ле бяло. Славеят на Фермата 4: Съединение стартира работа по плана незабавно след отпадането си от телевизионното риалити.

Лилия е на 24 години и е бесарабска българка. Родена е в село Городне, Украйна, където живеят повече от 5000 наши сънародници. Занимава се с музика от 5-годишна и е притежател на премията Златният глас на Бесарабия. Въпреки че е звезда в родината си, надарената изпълнителка взема решение да се завърне в България, където се надява, че ще изживее живота си.

Лили е студентка в първи курс в УНСС, когато се записва на кастинг за предаването Фермата. Продуцентите на хитовото риалити са впечатлени от борбения дух и желанието й да възвърне на българите нужното родолюбие и познаване на българските обичаи, което в нейните очи от ден на ден липсва. Гласовитата певица се трансформира и в един от най-обичаните от публиката участници.

Я кажи ми, облаче ле бяло е емблематична за Лилия Семкова ария – извършва я съвсем всяка вечер по време на престоя си във Фермата.

„ След като отпаднах от предаването, получих ужасно доста известия в обществените мрежи. Бях сюрпризирана, че толкоз доста хора ми пишат и то все позитивни неща. Във всяко второ известие имаше и молба да запиша Облаче ле бяло. Тогава взех решение, че би трябвало да го направя, с цел да развеселявам всички тези благи хора, които са отделили от времето си да ме поздравят, окуражат и показват уважението си към мен. “, разгорещено показа Лили.

Аранжиментът на Я кажи ми, облаче ле бяло е дело на Русан Урманов, а смесването и мастерингът - на Калин Георгиев. Двама надарени музиканти също имат блестящо наличие в песента – Недялко Недялков (кавал) и Росен Парлапанов (пиано).

Песента вижте ТУК!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР