Лили Иванова е била арестувана в Берлин, съблечена гола и

...
Лили Иванова е била арестувана в Берлин, съблечена гола и
Коментари Харесай

Ужас! Арестували Лили Иванова В Берлин

Лили Иванова е била задържана в Берлин, съблечена гола и тарашена за опиати. Това е най-скрито защитаваната загадка на примата, споделят осведомени.

Певицата е била арестувана при опит да премине през „Чекпойнт Чарли“, фамозния пропускателен пункт сред социалистическата източна и капиталистическата западна част на Берлин, който преди време се използваше от дипломати.

От 1986 до 1991 година Лили Иванова се подвизава основно в Берлин. Тя е звездата в програмата на фамозното шоу „Фридрихщатпалас“, както и на някои от най-лъскавите клубове в Източен Берлин. В края на 80-те години Лили потегля към Западен Берлин. Но завистливи нашенци й скрояват неприятен номер. Те се обаждат на американците, че имат съмнения по какъв начин звездата на песента придвижва със себе си опиати. Така, преминавайки през „Чекпойнт Чарли“, тя е спряна от американците, които управляват региона. Закарана е в ареста и съблечена до голо. Там е обискирана, само че макар че янките не намират опиати, те не престават да я държат. След ареста на Лили в Берлин се задейства комплицирана система за нейното освобождение. Българската задача е накрак – въпреки всичко става въпрос за най-известната ни по света естрадна певица, обожавана в родината си, написа „България днес“.

По това време Лили била в договаряния с посолството ни в Немско за новогодишния концерт. Според някогашни дипломати тя желала тогава 800 западногермански марки за две песни, което се видяло прекалено много за бюджета на ведомството. След ареста обаче Лили се съгласила да пее без пари, стига да я освободят. Така малко по малко се задейства машината. Дори е формиран проект за освобождението на певицата, който съгласно дипломати е носил кодовото име „Роза“. Най-накрая примата е освободена. Тя се връща в Източен Берлин. Лили Иванова съблюдава обещанието си и пее на новогодишното празненство в българската задача без хонорар. От сърцето й се откъсват 8 песни, което е към 40 минути осъществяване онлайн.

В Берлин Лили Иванова издава дребна плоча с две песни. Във вариетето тя е поканена от фамозния сценичен режисьор Фолкмар Нойман. Спецове отсичат, че Лили Иванова е от доста дребното артисти в света, които постоянно пеят необикновено тъкмо онлайн, все едно са в студио. В едно изявление от немския си интервал певицата споделя, че си пожелава за ЧНГ да танцува като Хелена Вондрачкова (тогава тя е мегазвездата на Чехословакия – руса, доста секси и постоянно с огромен балет към нея). А на въпроса на журналиста какво пожелава на Вондрачкова, нашата прима дава отговор: „Да пее като Лили Иванова“. Една от песните, които Лили пее на немски, е шлагерът на Асен Гаргов „Детелини“, която реализира поразителен триумф и провокира доста повече овации от шлагерите на Барбра Стрейзънд и Дона Съмър.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР