Лидерката на БСП Корнелия Нинова ще направи предложение пред конгреса

...
Лидерката на БСП Корнелия Нинова ще направи предложение пред конгреса
Коментари Харесай

Ще отвори ли БСП вратата към коалиция с ГЕРБ?

Лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова ще направи предложение пред конгреса на Българска социалистическа партия в събота, по отношение на това с кои партии в идващия парламент би могло да се сформира държавно управление. Това сподели самата Нинова пред бТВ. На конгреса щяло да стане ясно кои са възможните съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия в идващия парламент.

" Не мисля да слагаме такава разграничителна линия ".

Това сподели Нинова на директен въпрос дали Българска социалистическа партия избира ГЕРБ или " Продължаваме промяната " за бъдеща коалиция. Важното било " какъв тип държавно управление е допустимо ".

Конгресът щял да се занимава и с обновяването на програмата на Българска социалистическа партия.

" Лявото доста се промени. Българин работи от България за компания в Канада, заплаща налози във Франция. Високите технологии, изкуственият разсъдък стартират да изместват хората. Какво вършим с тези хора? Ще имат ли базов приход? Екология е съвременно ляво. Модерно ляво ли е джендър идеологията в учебните заведения. В Европа е съвременно ляво ние не считаме по този начин ".

Това изясни Нинова.

" Какво избираме - пазара или индивида "?

Този въпрос формулира Нинова, с цел да аргументира идеата си за слагане на таван на цените на продуктите в дребната потребителска кошница.

" Предлагаме го не за пръв път. Цените скочиха доста, Хората не могат да наваксат с приходите. Не могат да си покрият сметките. Това, което предлага служебният кабинет, няма да сработи, издава непросветеност ", съобщи Нинова.

Според нея сходен таван има в Испания, Гърция, Португалия, Унгария, които са пазарни стопански системи и той се ползва включитлено от десни държавни управления.

" Ситуацията е извърнедна, може да се вършат изключения. Кой можеше да допусне преди 5 години, че Европейска комисия ще разреши държавна помощ? В цената да влиза себесотйността и 10% облага и това е цената. На стоките от дребната поттребителска кошница. Не на всички артикули ", каза още Нинова.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР