Лидерите от Г-7 ще споделят информация помежду си и ще

...
Лидерите от Г-7 ще споделят информация помежду си и ще
Коментари Харесай

Г-7 ще се борят срещу външната намеса в изборите

Лидерите от Г-7 ще споделят информация между тях и ще работят с интернет снабдители и обществени медии за разстройване на външна интервенция в избори в страните им, се споделя в проектодокумент на срещата на върха на групата в Канада, съобщи Ройтерс.

Освен това Съединени американски щати, Канада, Япония, Франция, Германия, Англия и Италия ще обезпечат бистрота на финансирането на политическите си партии и на политическите реклами, изключително в предизборни акции.

В текста наподобява се имат поради изказванията на Съединени американски щати и някои страни от Европейски Съюз, че Русия се е намесвала в техни избори. Москва отхвърля да е правила това.

"Чуждестранни лица се пробват да подкопаят нашите демократични страни и институции, изборния ни развой, суверенитета ни и сигурността ни. Тези нездравословни, разнородни и непрекъснато изменящи се тактики са сериозна стратегическа опасност, против която се ангажираме да се надигнем дружно и да работим и с други държавни управления, които споделят нашите демократични полезности ", се споделя в плана на взаимния документ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР