Лидерите на Западния свят, които допуснаха в държавите си хора

...
Лидерите на Западния свят, които допуснаха в държавите си хора
Коментари Харесай

Проф. Константинов:Борбата с терористите като в Израел - депортирайте семействата им

Лидерите на Западния свят, които позволиха в страните си хора с непозната цивилизационна настройка и унищожиха Северна Африка, Ирак и Сирия, са отговорни за протичащото се Европа. 

Това разгласи проф. Михаил Константинов във връзка атентата в Барселона по бТВ. Той предложи моделът на Израел и Съединени американски щати за справяне с терористите - решението е в това да се криминализира поддръжката за сходни дейности и да се депортират фамилиите на атентаторите, както вършат Израел и Съединени американски щати. Да се знае, че когато терористът отива да почине, основава проблеми на фамилията си, посочи проф. Константинов.

По думите му България остава встрани от заплахата от атентати, тъй като нашите мюсюлмани са работещи хора, с които живеем от стотици години, а не са пристигнали през последните години да разчитат на обществени помощи.

Той дефинира като съответна мярката на нашите управници да се пази границата ни по всевъзможен начин. Математикът предлага на границата да се изпрати и армията като мярка против корумпираните служители на реда, които оказват помощ на незаконни мигранти против възнаграждение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР