Лидерът в Лига 1 ПСЖ загуби изненадващо с 0:2 у

...
Лидерът в Лига 1 ПСЖ загуби изненадващо с 0:2 у
Коментари Харесай

Рен удари като гост ПСЖ в среща от Лига 1

Лидерът в Лига 1 ПСЖ загуби изненадващо с 0:2 вкъщи против Рен в среща от 28-ия кръг на френското футболно състезание.

" Парижани " започнаха по-силно дуела на своя " Парк Де Пренс " и през първата част бяха по-добрия тим на терена, като в 23-та минута даже бе анулирано и попадение на Килиан Мбапе поради засада.

Гостите от Рен търпеливо изчакваха своите шансове и нанесоха своя удар малко преди почивката, когато Карл Токо Екамби получи дълго извеждащо подаване от съотборник, овладя топката и с второто си допиране я прати в долния ляв ъгъл на Джанлуиджу Донарума за 1:0.

Скоро след подновяването на играта момчетата на Бруно Женесио към този момент водеха с 2:0, като в 48-та минута отлична контраофанзива бе приключена с гол от Арно Калимуендо.

Домакините от ПСЖ се пробваха да се върнат в срещата, само че опитният пазач на Рен Стив Мандада се регистрира с няколко значими спасявания, с цел да резервира вратата си суха и да подсигури трите точки за своя отбор.

В класирането тази победа изкачи " червено-черните " до петото място в подреждането с актив от 50 точки, до момента в който Лео Меси и компания остават отпред в Лига 1 с 66 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР