Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, продължава да следи

...
Лидерът в английската Висша лига – Арсенал, продължава да следи
Коментари Харесай

Арсенал взима звезда на Лацио на изгодна цена

Лидерът в британската Висша лига – Арсенал, продължава да следи поузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. „ Артилеристите “ от дълго време преследват 28-годишния сърбин, само че до момента опитите им да го вземат бяха несполучливи поради прекомерно високите финансови искания на президента на Лацио Клаудио Лотито.

Сега обаче лондончани се надяват „ орлите “ фрапантно да смъкват цената на играча през лятото и това да им разреши да го привлекат на „ Емиратс “. Досега се твърдеше, че Лотито желае 100 милиона евро за Милинкович-Савич, а в някои медии даже се загатваше цена от 115 милиона евро. Gazzetta dello Sport обаче в този момент написа, че цената на играча сега е паднала на половина. Причината за това е, че договорът му изтича след година, а той не дава индикации, че е податлив да преподпише. Това значи, че Лацио ще би трябвало да вземе решение дали да го продаде и няма да е в мощна позиция при възможни договаряния.

Така Арсенал се надява да успее да вземе Милинкович-Савич за сума от порядъка на 50 милиона евро. Има даже вид цената му да падне и още по-ниско, до към 35 милиона евро, в случай че самият състезател и неговият сътрудник притиснат Лацио за трансфер.

Откакто дойде в Лацио през 2015-а година от Гент, Милинкович-Савич се трансформира в основен състезател за отбора. До момента той има на сметката си 328 мача, 64 гола и 59 асистенции за „ орлите “. С римския клуб той има извоювана една Купа на Италия и две Суперкупи на Италия.

Arsenal have reportedly received a boost in the race for Lazio star Sergej Milinkovic-Savic
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР