Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки

...
Лидерът на Воля и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов е коалиционен партньор с Бареков и с пари от КТБ му се вдигаше рейтинга

Лидерът на " Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки съобщи пред Българска национална телевизия, че вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов би трябвало да напусне държавното управление допустимо най-бързо. Освен това той прикани съдружните му сътрудници Валери Симеонов и Волен Сидеров да се разграничат от него.

Марешки и Каракачанов влязоха в неприсъствен спор, откакто водачът на " Воля " изиска мораториум върху покупко-продажбите за рационализация на армията. Според него е ненужно да се дават 6 милиарда лева за " играчки ". По думите му всички страни в света са се насочили към разоръжаване и България също би трябвало да следва тази наклонност. Каракачанов от своя страна сподели, че Марешки продава хапчета и би трябвало да почне да ги пие, защото нищо не схваща от тематиката.

" Не аз, а той би трябвало да пие хапчета. Да не забравяме, че Каракачанов е съдружен сътрудник и на Николай Бареков и с пари от КТБ е плащано на рейтингови организации да му подвигат рейтинга ", посочи Марешки. На изборите за европейски парламент през 2014 година Вътрешна македонска революционна организация, водач на която е Каракачанов, беше в коалиция с партията на Бареков " България без цензура ".

Зам.-председателят на Народното събрание сподели още, че няма проблем с останалите партии от " Обединени патриоти ", само че настоя Вътрешна македонска революционна организация и Каракачанов да изоставен властта. Той прикани министърът на защитата да се яви независимо на избори, с цел да може да го победи.

" Той обаче няма да го направи, тъй като е или на гърба на Костов, или на гърба на Бареков, а в този момент на гърба на Сидеров и Симеонов ", добави Марешки.

Той добави, че би поканил депутата от ГЕРБ Георги Марков да се явят дружно като двойка на идващите президентски избори.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР