Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова патриотичните формации да се

...
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов призова патриотичните формации да се
Коментари Харесай

Каракачанов призова за обединение на патриотичните партии за предстоящия вот

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов прикани патриотичните обединения да се обединят за идните парламентарни избори. Като вероятни съдружни сътрудници той загатна НФСБ, „ Атака “ и „ Воля “.

Той уточни, че с цел да има консолидация на патриотично настроения електорат водачите на партии не би трябвало да вземат участие в листите.
Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков Снимка: Ладислав Цветков
„ На тези избори има няколко разновидността – да се явим независимо, като ние сме подготвени на това или да създадем тюрлюгювеч с някакви партии, надявайки се да вземем повече гласове и третият непосредствен до нас вид е да се потърси обединяване на патриотичния избор и сходни обединения “

Според него едно вероятно патриотично обединяване би трябвало да споделя общи цели във връзка с обществената политика, демографията, фамилните полезности и визията за бъдеще на България.

Каракачанов разяснява и работата на 45-ото Народно заседание: „ Желанието на българските жители за смяна беше жестоко експлоатирано от хора, на които главната цел е докопване до властта. (…) Вместо да поемат отговорност за ръководството на страната, някои от новопоявилите се партии взеха решение, че това не им е задоволително и оповестиха лозунга на другаря Ленин: „ вся власть советам “. Само че българският народ взема решение какъв брой власт да ти даде, а не твоите мераци или спонсори “.

Според него изборното законодателство е променено в интерес на парламентарно показаните партии в досегашния парламент. Той разкритикува и поправката, след която Вътрешна македонска революционна организация към този момент няма право на представители в ЦИК.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР