Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира оправдателните присъди

...
Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира оправдателните присъди
Коментари Харесай

Цветанов за Октопод: Свидетелите по делото станаха жертви на престъпността

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разяснява оправдателните присъди по делото „ Октопод”. Според него повода за това е, че очевидците по делото са станали жертви на престъпността.

Осем години след мегаакцията „ Октопод”, през вчерашния ден Специализираният съд оправда на първа инстанция Алексей Петров по обвиняванията за рекет, изнудване и опасност за ликвидиране. Акциите по задържането на Петров и посочените за участници в групата „ Октопод” започнаха по времето, в което Цветанов беше вътрешен министър в първото държавно управление на ГЕРБ.

„ Съдът е този, който взема решение дали един човек, едно лице, е почтено или би трябвало да бъде наказано. Попитайте очевидците по този развой. Защото те нямат опция от тази добра финансова отбрана. Те са жертви на престъпността. И в случай че си зададем въпроса кой е главният очевидец и можем ли да го попитам, ще си отговорим с „ Не”, тъй като той не е сред живите. Имаше пътен случай, в който той загина”, сподели Цветан Цветанов, представен от Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР