Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отива на изборите в коалиция

...
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отива на изборите в коалиция
Коментари Харесай

Валери Симеонов отива на изборите с още две партии като коалиция ``Патриотичен фронт`` |

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов отива на изборите в коалиция с БНДС „ Целокупна България “ и БДС-Радикали. Наименованието на обединението е " Патриотичен фронт " - както беше и при тогавашното обединяване на НФСБ с Вътрешна македонска революционна организация. 

От обявата на НФСБ във фейсбук не излиза наяве дали обединението се е записала и за президентските, и за парламентарните избори на 14 ноември. 

При предходния парламентарен избор на 11 юли НФБС също се яви в обединението " Българските патриоти ", само че с Вътрешна македонска революционна организация и " Воля ". Трите партии събраха едвам 3,14 на 100 от гласовете. 

Зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев, Георги Вълчев (Целокупна България) и Цветан Манчев (БДС-Радикали) внесоха през днешния ден в ЦИК документите и подписите на патриотичната коалиция.

" Ние дружно – НФСБ и Целокупна България, сме измежду учредителите на обединяването „ Патриотичен фронт “ през 2014 година и се усещаме морално виновни това обединяване да продължи ", уточни след регистрацията Борис Ячев.

По думите на Цветан Манчев претендентите на " Патриотичен фронт " ще бъдат достойните претенденти, тъй като носят у себе си най-важното – любовта към България “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР