Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за пореден път

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов за пореден път
Коментари Харесай

Трифонов: Лъжа е, че ИТН е виновна да няма редовен кабинет

Лидерът на " ИТН " Слави Трифонов за следващ път разгласи, че не неговата партия е отговорна да не се образува държавно управление в последния парламент. Изявлението му във фейсбук идва след новите социологически изследвания, които демонстрират сериозен отлив на поддръжка към партията му, която след вота на 11 юли бе първа политическа мощ, само че надали има късмет да повтори този си триумф. Проучванията също така демонстрират, че съгласно болшинството от българите точно Има Такъв Народ е отговорна да не се сформира държавно управление в последните два Народното събрание, което наложи нови предварителни избори на 14 ноември.

Ако има вест в изказването на Трифонов, тя е, че за Има Такъв Народ е невъзможна коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и в идващото Народно заседание . Преди две седмици той разгласи в изявление пред Българска национална телевизия, че партиите в идващия парламент би трябвало да проявят примирение и да " излъчат държавно управление непременно ".

Трифонов не разяснява по никакъв метод плана " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев, които в неделя оповестиха публично проектите си за присъединяване в изборите.

Ето какво написа Трифонов:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР