Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправя критики към

...
Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отправя критики към
Коментари Харесай

Слави Трифонов за ПП: Нито чуват, нито питат и дрънкат глупости

Лидерът на "Има подобен народ " Слави Трифонов насочва рецензии към обединението, в която и неговата партия взе участие по традиция с пост във фейсбук. Неговата констатация е, че в последно време стават неразбираеми неща в ръководството на страната .

Това е безразсъден факт, признава Слави Трифонов, на фона на това, че "Има подобен народ " е част от ръководещата коалиция, написа News.bg.

А неразбираеми са нещата, тъй като "представителите на "Продължаваме смяната " в този кабинет нито се допитват до съдружните си сътрудници, нито чуват какво им споделят, нито си вземат записка , а доста постоянно вършат каквото си желаят . И доста постоянно това въобще не е положително за страната. Много постоянно и приказват. Разни хора от тях приказват без да има потребност по тематики, от които не схващат. Примерите са доста. Например, за казуса със спрените газови доставки и договарянията за нови енергоизточници, най-изненадващо се обаждат финансовият министър Асен Василев и, представете си, Лена Бориславова . И двамата са невероятни специалисти по енергетика, изключително Лена. По-лошото е, че приказват погрешни неща , да вземем за пример за предстоящата цена на газа. И освен. Създават погрешни упования. И вредят на мъчно провежданите договаряния. "

Слави Трифонов дава и други образци - с ограничения, които ще се приложат и ги обяснявали като последна инстанция и давали обещания. Според Трифонов тези "обещания " даже още не са разисквани и не са признати от съдружните сътрудници. Друг образец водачът на Има Такъв Народ дава с опита на Асен Василев да прескочи освен Парламента, а и съдружното съглашение за метода, по който страната да одобри еврото.

Трифонов напомня и казуса със Северна Македония и "нерегламентираните опити на Кирил Петков и съветниците му да заобиколят националния интерес ".

Къде останаха обещанията, че всеки ден ще осветлява по една спекулация на ГЕРБ? Къде са тези открити осем милиарда крадени пари? Къде е премахването на модела "ГЕРБ ", в случай, че в кабинета има фрагменти на ГЕРБ като министри?

Защо споделям всичко това? Казвам го като предизвестие. Надявам се да са ме разбрали.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР