Лидерът на ГЕРБ поздрави правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които

...
Лидерът на ГЕРБ поздрави правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които
Коментари Харесай

Борисов поздрави Денков за преговорите със земеделците

Лидерът на ГЕРБ поздрави държавното управление, зърнопроизводителите и всички браншове, които стачкуваха.

„ Това, което от ден първи ги апелирам е да седнат да договарят. Вчера го направиха, през днешния ден няма тапи в София. Надявам се, в случай че има нещо да го решим в Народно събрание, само че Министерски съвет да докара до дъно договарянията ”, съобщи Борисов. 

„ Аз имам вяра на Денков, на министрите, които са били там на договаряния, каквото е належащо ще подпишат, договорят и каквото е належащо в Народно събрание ще се свърши. Вчера приказвах в 22:00 ч. след договарянията с Денков, да каже какво желае от мен и всичко съм приключил ”, сподели още той.

„ Запозна ме по какъв начин вървят договарянията, имат цялостната ни поддръжка като парламентарна група в случай че трябват законодателни промени ”, добави Борисов.

Той посочи, че няма информация Делян Пеевски да е взел участие в договарянията със зърноприоизводителите.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и локалните избори.

Заяви, че има над 20 номинации за кмет на столицата. 

„ Вчера една баба ми се обади и сподели: „ Айде бе кажи го тоя претендент за кмет “. ГЕРБ е демократична партия, в нея има заседание, имам над 20 номинации за претендент за кмет на София. Изчакайте няколко дни, ще ви събера в централата и ще го разглася ", добави още той.

„ Може да го назоваваме сглобка, може да го назоваваме некоалиция. Нито аз съм в коалиция с ПП-ДБ, нито с Движение за права и свободи. Сглобка е грозна дума, към тази не коалиция се прибавиха и сътрудниците от Движение за права и свободи за измененията, за които е нужно по-голямо болшинство. Затова осъзнато взехме решение да работим по този метод. Щом не желаят да го назовават с възприетата дума „ обединението ” от 30 години, дано го назовават с нови думи, сподели още водачът на ГЕРБ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР