Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти в
Коментари Харесай

Цяла България говори за думите на Борисов: Адът у нас го доведоха Бойко Рашков и „Промяната“!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна със симпатизанти в Любимец. Срещата се организира в читалището на града, а Борисов и други представители на партията бяха посрещнати от кмета Атанас Атанасов.
Пръв взе думата Делян Добрев:
„ От 1997 година сме във валутен ръб и добре, че е по този начин. Първият опит да влезем в еврозоната е 2008. Не ни пускат. Първо би трябвало да си в чакалнята. И там не ни пуснаха – поради международната финансова рецесия. Нов опит 2010, 2012 – отново не ни пускат. Изпълнявайки всички критерии, 2020 година България влезе във въпросната чакалня. И е въпрос на време да влезем в „ зъболекарския кабинет “, както се изрази господин Борисов.
Какво се случи като влязохме в тази чакалня? От първия ден, в който ние влязохме в чакалнята на еврозоната и банковия съюз, започнаха проведените митинги против ГЕРБ. Не желая да влизам в тайни теорити, само че евентуално някой ги финансира тези митинги. От тогава до момента България загуби своята посока и потегли обратно “.
Бойко Борисов съобщи от трибуната във връзка случая със починалите мигранти край Локорско:
„ Във вчерашния ден две неистини станаха ясни. Опровергани и от обстоятелствата. Когато ние идвахме тук, когато бяха в Хармални митингите, ние направихме по този начин, че България да бъде предоставяне за образец за нулева миграция “.
„ В същото време каналите, които разтвориха Бойко Рашков и „ Промяната “ доведоха да стане пъкъл по пътищата в България и по пътищата “, безапелационен беше той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР