Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с нови критики към служебното

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с нови критики към служебното
Коментари Харесай

Борисов: Адекватните мерки по Радевски са да се изсипе торта в морето

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с нови рецензии към служебното държавно управление и президента Румен Радев. Експремиерът беше на срещата с дамите от ГЕРБ в Пловдив.

" У нас всекидневно има над 100 умряли от Коронавирус. Все едно това го няма, имунизацията няма. В същото време Европа отвори. Защо? Защото Радев и Кацаров опитват. Не споделям, че хората трябват да се плашат, само че същото беше и преди 20 дни, когато заседна кораба. За това време щяха да дойдат влекачи от Ротердам, да го разтоварим, да го издърпаме. Това е огледален облик на цялостното им безхаберие. Аз си припомням, беше починал един делфин, колкото митинги имаше. Какво се е трансформирало в този момент? Нещо повече, Радев споделя, че има съответни ограничения. Адекватните ограничения по Радевски са да се изсипе торта в морето ", уточни Борисов.

Той показа, че е пристигнал по " Тракия ", която " едно време е била горделивост ". " Сега е превърната в рисково оборудване. Месеци наред няма една заменена мантинела. На 2 октомври тази година шефката на АПИ е споделила, че заплатата ѝ не зависи от нищо друго, с изключение на от правилника. Госпожо, освен вашата заплата е вдигната поради нашето ръководство, а и приходите на всички. Защото през цялото ни ръководство това се приказва ", разяснява още Бойко Борисов.

" 12 години имахме най-ниските като цена ток и газ. Когато със стотинки дръпнеше цената на горивата имаше митинги и обширни репортажи за скока на цените. За 5 месеца от 70 лева токът стана 400 лева Мога да се обзаложа с Радев, че с тези „ мерки” за Нова година токът ще стане 500 лева.”, уточни той.

И добави: " България ще има тежки проблеми, в случай че се продължава по този начин – няма път, няма посока. Задава се чудовищна инфлация. Това значи обедняване”.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР