Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта успехите на партията в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта успехите на партията в
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ПП/ДБ са в изолация. Мислите, че ще подпиша празен чек?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира триумфите на партията в Шумен -  фабрики, пречиствателна станция и стотици милиони вложения в инфраструктура. Той означи, че бъдещето на Варна, Шумен, Търговище, Разград без Автомагистрала „ Хемус “ ще замре.

„ Две години - нищо. Закарайте ни да забележим нещо направено, по какъв начин се строи, да забележим заготовка, пример - само че няма, нула ”, прикани той.

„ Хората към този момент знаят какво е инфлация, а преди не знаеха, а в този момент 40-50% инфлация. Като ви споделят, че са вдигнали пенсии, без да пипат налозите това е неистина, тъй като инфлацията е един прикрит налог. Затова приканвам президента Радев да извади финансите на страната. Дефицитът е голям, а приходите малко ”, съобщи водачът на ГЕРБ. 

„ Никога не съм излъгал гласоподавателите и помня по какъв начин преди години споделих, че няма да подвигам пенсиите. Тогава ми споделиха, че съм вманиачен. Аз обаче не желая да банкрутирам децата на пенсионерите. Хората по тази причина се събират, тъй като чакат да върнем нещо устойчиво. Имаме доста добра стратегия, направена от нашите специалисти по браншове ”, разгласи Борисов.  Той удостовери, че биха могли да създадат кабинет с всеки, който приознае програмата на партията.

Лидерът на ГЕРБ засегна и тематиката с офиса на Харалан Александров: 

„ Изкараха, че при Харалан Александров сме се събирали да вършим уйдурма, само че шарлатан си е шарлатан ”, съобщи той като акцентира, че в първия миг се е подразнил, само че след това се е оказало, че там ходят  Кирил петков, Асен Василев и Христо Иванов. 

„ Те си лъжат, лъжат и не споделят, че и те са били в същия този офис ”.

Борисов попита за какво още веднъж да се върви на избори: 

„ Мога да кажа като Атанасов, че в случай че не сме първи отиваме на избори. ПП/ДБ са в изолираност, с никой не могат. Или мислите, че ще ви подпиша празен чек? Залата ще ме бие с камъни, в случай че ви поддържа. Ако сме рационални ще приказваме по стратегии, за инфлация, война, обедняване... Правителство на малцинство може да се направи, в случай че всичко в страната ти върви ”, удостовери водачът на ГЕРБ. Той бе безапелационен, че при ръководството му  бюджетът е бил на остатък и са трябвали финанси, с които да се посрещат рецесии. 

По мотив цените във веригите, Борисов сподели, че като са наша територия ние дефинираме, тъй като не е обикновено да се продава с толкоз огромна надценка, даже на някои артикули тя е 100%.

„ Сега веригите ни изсмукват парите и все приказваме, че нямаме пари. Трябва устойчиво държавно управление, работа по Плана за възобновяване, който „ умните ” две години не можаха да оправят ”.

„ Първи ли сме ще намерим метод да вървим напред ”, безапелационен беше той.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР