Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли твърденията на Продължаваме промяната

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли твърденията на Продължаваме промяната
Коментари Харесай

ВИДЕО Борисов: Лъжа е, че сме се виждали, говорили и съгласували действията си с президента

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отхвърли изказванията на " Продължаваме промяната " за " чести срещи с президента Румен Радев ".

" С Румен Радев не сме се виждали, не сме си говорили, нито едно деяние не сме съгласували. Това е безспорна неистина и тя се натрапва. Не съм отговорен на " Продължаваме промяната ", че първо разочароваха нас. Първи разбрахме, че тези сътрудници нямат потенциал, още като те работеха на нашите етажи. Но това не пречеше на някои публицисти да кажат след това, че са били в ГЕРБ, няма неприятно. След това от тях се разочарова президентът Плевнелиев, на който отхвърлиха присъединяване в контактната група и той се отхвърли от тях. След това от тях се отхвърли и Румен Радев, както и някогашните им съдружни сътрудници Слави Трифонов и Корнелия Нинова ", съобщи той.

" Победихме ги с близо 5%, с техните машините, с техните вълшебни флашки, с техния министър и техния надзор върху цялата страна. Това е харчене на доста сила, само че ние в действителност върнахме опцията за избор и подкрепихме Българска социалистическа партия ", посочи водачът на ГЕРБ.

Борисов дефинира като жалки изказванията, че ГЕРБ е част от коалиция на " хартиената бюлетина " и сподели, че в случай че Румен Радев наложи несъгласие на Изборния кодекс, от партията ще водят нов диалог по тематиката.

" Вчера Нинова не благодари на ГЕРБ за поддръжката. Точно противоположното - бързо го не помни. Сега ще забележим президентът какво ще каже - ще постави ли несъгласие или не. Там ще водим нов диалог, тъй като не можем да бъдем обвързвани в нещо като избавителен пояс с някои партии. И даже жалките им опити да ни привързват към хартиената бюлетина и Изборния кодекс, не може да ни лепят етикети. Ние ги победихме с техните машини, с техните флашки, с техния програмен продукт и целия надзор, който беше при тях. Подкрепихме Българска социалистическа партия за Изборния кодекс с концепцията, че след това с тези партии може да се търси консенсусно ръководство ", сподели Борисов, представен от " 24 часа ".

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР