Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е склонен да отстъпи в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е склонен да отстъпи в
Коментари Харесай

Борисов е готов на голяма отстъпка за МВнР: Габриел премиер, но и нов външен министър за ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е податлив да отстъпи в разногласието сред ГЕРБ и ПП-ДБ за това кой ще управлява Министерството на външните работи след ротацията. Той към този момент не упорства Мария Габриел да държи по едно и също време постовете на министър председател и външен министър, само че желае различен кадър на ГЕРБ да оглави външното министерство.

" Ние в този кабинет имаме единствено едно министерство - Министерство на външните работи. Ако не желаят Мария Габриел ние ще излъчим различен министър в министерството, в което ние сме се разбрали с тях. Това е единственият вид ", съобщи той.

Борисов намира новото си предложение за " огромно оттегляне за ГЕРБ ". До него наподобява се е стигнало, откакто през вчерашния ден партийният водач е провел " другарски и комфортен " диалог със съпредседателя на ПП-ДБ Кирил Петков, разгласи самият той.

Въпреки това Борисов не пропусна опцията да нападна сътрудниците си, като изрази неодобрение от от " Продължаваме промяната ":

" Всеки ден с Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Пеевски идва. Обикновено всеки идва с Делян Пеевски и водят извънредно другарски диалози. Данчо Йорданов и Асен Василев са неразделни. Два месеца не си говорех с Кирил Петков и ми го докара Данчо Цонев да се сдобряваме ".

Депутатът от ГЕРБ сподели, че повече няма да разрешава на ПП-ДБ да употребява " целия комфорт на поддръжката на Движение за права и свободи ", а в това време да излиза, че персонално той я обезпечава.

Очаквайте детайлности! Новината се обновява!
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР