Лидерът на ДПС и кандидат за президент от партията Мустафа

...
Лидерът на ДПС и кандидат за президент от партията Мустафа
Коментари Харесай

Карадайъ: ДПС ще даде своята безусловна подкрепа за правителство на новите партии

Лидерът на Движение за права и свободи и претендент за президент от партията Мустафа Карадайъ съобщи, че те ще дадат своята поддръжка абсолютно , в случай че новите партии образуват кабинет.

" Имаме едно само изискване: възобновяване на демокрацията и държавността в страната. За 47-ото Народно заседание това изискване важи изрично. Ние еднообразно можем да приказваме със всички парламентарно показани партии и обединения ", съобщи на брифинг Карадайъ.

Той благодари на всички български жители, които са  упражнили правото си на глас и регистрира, че това е най-ниската изборна интензивност от демократичните промени насам.

За гласовете от Турция има по-голяма интензивност, в сравнение с предходните избори, само че и тогава имало опашки. Нека забележим какви са резултатите, прикани той, като е удовлетворен, че относителната тежест на Движение за права и свободи се резервира.

Нека да забележим окончателните резултати от гласуването за президентските избори и тогава ще забележим каква ще е картината, сподели Карадайъ в отговор на въпрос кой претендент биха подкрепили от Движение за права и свободи на балотажа.

Продължаваме промяната26.3% ГЕРБ23.1% ДПС11.5% БСП10.8% Има подобен народ9.1% Демократична България6.4% Възраждане5%
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР