Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви в Telegram, че

...
Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров обяви в Telegram, че
Коментари Харесай

Кремъл даде нова заповед на Кадиров

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров разгласи в Telegram, че е получил заповед да трансферира силите си в така наречен Донецка национална република (ДНР) в Източна Украйна, оповестява американският ефирен канал CNN.

" Приятели, чеченските елементи получиха нова заповед за предислоциране на силите си. Териториите на Донецката национална република стават зона на отговорност. Съгласно заповедта, бойците на чеченските елементи би трябвало да стартират дейни бойни дейности и да освободят редица обитаеми места “, написа Кадиров.

По думите му " бойните елементи се приготвят за щурмови дейности с дейната поддръжка на Министерството на защитата и Генералния щаб на Въоръжените сили на Руската федерация “.

Кадиров добави, че " сходни заповеди за започване на атака “ са получили и други елементи на неговия батальон " Ахмат “, които са ситуирани на " различни сектори от линията на прикосновение сред Запорожка и Херсонска област “.

" Там бяха извършени и тактически образователни действия, систематизиране на дилемите сред командири и бойци, изследване на терена и разположение на силите на съперника “, добави чеченският водач.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР