Лидерът на БСП Корнелия Нинова представи социалната програма на БСП

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова представи социалната програма на БСП
Коментари Харесай

Левицата обяви в Пловдив социалните си мерки

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова показа обществената стратегия на Българска социалистическа партия на среща с членове и симпатизанти на партията и жители на среща в Пловдив. Заедно с нея в диалога участваха народните представители Иван Петков, Иван Ченчев и Борислав Гуцанов.
Нинова уточни, че левицата е внесла в деловодството на Народно събрание законопроекти за нарастване на минималната работна заплата, на майчинството, за поддръжка за енергийно небогати и преизчисляване на пенсиите с нов средноосигурителен приход за 2021 година На срещата бяха разисквани настоящите политически, обществени, стопански и финансови проблеми пред страната. Пловдив е шестата област, в която управлението на партията организира диалози с хората за проблемите, както и изслушва отзиви и рекомендации.
Ръководството на Българска социалистическа партия получи цялостна поддръжка за позициите да не се дава оръжие за Украйна и да не се купуват в този момент нови самолети Ф-16. Бяха изразени отзиви за смесеното гласоподаване с предложение да се опростят протоколите, да се прави видеозапис и оферти, които да подсигуряват честността на вота. И управлението, и пловдивските социалисти осъдиха остро държанието на общинските съветници, които поддържаха решението за придобиване акциите на Пловдивския панаир от Георги Гергов.
По-рано Нинова беше поканена на среща с членовете на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия, който  организира постоянното си съвещание в Асеновград. В диалога участваха зам.-председателят на партията и на Народно събрание Кристиан Вигенин, организационният секретар Борислав Гуцанов, ръководителят на Комисията по просвета и медии Иван Ченчев, депутатите Веска Ненчева и Манол Генов и кметове на левицата от района. Младите социалисти предложиха 18 юношески начинания, а депутатите поеха ангажимент предложенията да прераснат в законодателни начинания. Беше реализирано единодушие за оптимално близка връзка сред управлението на партията и МО.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР