Лидерът на БСП Корнелия Нинова подчерта в предаването Актуално по

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова подчерта в предаването Актуално по
Коментари Харесай

Нинова: Стоя на страната на онези в БСП, които искаха протести

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова акцентира в предаването " Актуално " по БСТВ, че акцията за избор на ръководител в партията продължава и прикани членовете да съблюдават нужните ограничения за сигурност по време на конференциите, които предстоят.

„ Няколко дни след извършения пленум на Национален съвет на партията, Янаки Стоилов ме осведоми, че е дал позитивна проба за КОВИД-19. Веднага организирахме проби на над 200 индивида в партията. Имаме доказани 6 случая. Двама са в болница. Направихме всичко належащо, с цел да им помогнем. Те се усещат добре ", разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия.

По тематиката за решенията, взети на последния Национален съвет, Нинова сподели: „ Аз съм на страната на съпартийците и симпатизантите ни, които желаят национална подписка за национален избор на съмнение. За страдание Народно събрание отхвърли предлагането ми. Ще осъществим решението на груповия ни орган, само че оставам на друго мнение. Тези членове на Народно събрание, които желаеха да няма подписка и митинги, се позоваха на това, че сме парламентарна партия и би трябвало да действаме с парламентарни средства. Естествено, че ще го създадем. Правим го към този момент 4 години и ще продължим. Вот на съмнение щеше да има, само че откакто беседваме с хората - да им дадем кураж и сила, да съберем поддръжка и самочувствие, че отиваме на избор на съмнение с тяхната помощ. Ние сме програмна партия. В програмата на партията ни написа още, че сме национална и всеобща партия. Вярвам, че силата на Българска социалистическа партия е тъкмо в това. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР