Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви какво са свършили от

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова обяви какво са свършили от
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Нинова обяви какво е свършила в последния работен ден за 2017

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи какво са свършили от парламентарната група на партията в последния работен ден за 2017. Тя разгласява и три фотоси. Ето какво написа алената лидерка:
Ръководството на парламентарната група на Българска социалистическа партия за България изготви доклада за 2017 година Удовлетворени сме от свършената работа. Годината беше друга и забавна. Тя стартира с встъпването на Румен Радев и Илияна Йотова в президентската институция - една сериозна смяна за България.



Премина през удвояване на поддръжката за нас и увеличение на депутатите от 38 на 80. Завърши с победа в борбата ни против възбраната за лекуване с нови медикаменти. Между тези събития Българска социалистическа партия отстояваше поетите задължения в предизборната акция. Внесохме 30 законопроекта в отбрана правата на служащи, дребен и междинен бизнес, хора с увреждания, пенсионери, български производители, млади фамилии. Изразихме позиции по значими за живота на хората въпроси в 41 изявления от името на парламентарната ни група. Контролирахме ръководещите посредством 651 заложени въпроси и 48 питания. Целият доклад за свършеното ще бъде показан от всеки народен представител в изборния му регион в идващите дни. Пред нас стои новата 2018 година с редица нерешени проблеми. Обсъдихме целите си за идната сесия на Народно събрание.



Безспорно опазването на здравето е един от тях, както и бедността и приходите, изключително на фона на задаващо се ново нарастване за цените на газ и вода. Уточнихме и претекстовете на избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов за корупция, който ще бъде импортиран на 17.01.18 година Европредседателството е значимо за България, само че то не може да бъде спирачка за битката с корупцията. Статията на " Гардиън ", в която се показва, че най-корумпираната страна поема председателството, би трябвало да тормози всеки един от нас политиците, тъй като става въпрос за облика на България.



По-притеснени обаче би трябвало да сме от това, че бедността и корупцията са двете страни на една монета. Няма по какъв начин да се борим с бедността, в случай че не се оправим с корупцията. Вместо държавното управление да си затваря очите пред този факт и да приканва шест месеца да си мълчим, с цел да не се излагаме пред чужденците, по-добре да потърси метод за решение на тези проблеми и посредством председателството. По време на него могат да бъдат открити решения за понижаване на бедността и неравенствата, за общи ограничения за битка с корупцията и същинска, а не реплика на правосъдна промяна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР