Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори след приключването на Националния

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова говори след приключването на Националния
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: БСП е в пълна готовност за предизборната кампания

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова приказва след приключването на Националния съвет на партията и разгласи:

" Българска социалистическа партия е в цялостна подготвеност за предизборната акция, приехме своя платформа и одобрихме претендентите за кметове и екипите от общински съветници ". Тя добави, че Българска социалистическа партия е взела решение да поддържа предлагането на Софийската градска организация в лицето на Ваня Григорова. Имаме утвърдени претендент за кмет и листа, както и районни кметове, сподели Корнелия Нинова.

Според нея през последните 4-5 дни, че ГЕРБ изявяват предпочитание по места да поддържат знакови червени кметове от години.

" Получили са предложения за поддръжка от ГЕРБ. Това е следващият опит на Борисов да пробива Българска социалистическа партия, да внушава, че сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия са вероятни сделки и обединения, да използва Българска социалистическа партия, само че и този път това няма да стане. Продължаваме борбата за разграждане на модела ГЕРБ на локално ниво ", акцентира Нинова.

По думите ѝ няма да се одобри на никое място поддръжка от страна на ГЕРБ за кметове на Българска социалистическа партия. Нинова окачестви митингите на земеделските производители като обективни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР