Лео Бианки, който през март стана на 50 години и

...
Лео Бианки, който през март стана на 50 години и
Коментари Харесай

На 50 години голяма звезда от Биг Брадър се жени

Лео Бианки, който през март стана на 50 години и дългогодишната му половинка Лучия са в трескава подготовка на сватбата си.

Те се сгодиха след 18-годишна връзка и избраха емблематична дата за бракосъчетанието си - 6 юли, който е международният ден на целувката.

Венчавката ще се състои в италиански палат, като на нея ще участват единствено околните и приятелите им от Ботуша. Това обаче няма да бъде единственото сватбено празненство на двойката, защото след него ще създадат такова и в у нас, където да се съберат и с българските си другари, написа " Хотнюз ". 

Бъдещите младоженци споделят и че най-развълнувани от идната женитба били синовете им Матиа и Николо, които ги предиздвикали най-накрая да подпишат публично. Близнаците бяха дълго чакани и явно въртят на дребния си пръст готвача. Когато един ден споделили, че всички други родители на съучениците им са публично женени, Лео и Лучия решили, че и за тях е време.

Младоженецът загрял за огромния ден с купона за половин вековния си празник, на който събрал доста свои български другари. Единственият проблем пристигнал от самия рожденик, който бил на антибиотик и не могъл да пие, само че по тази причина пък гостите крепко се почерпили. Бианки по принцип не използва алкохол, откакто в младежките си години злоупотребявал освен с питиетата, само че и с дрогата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР