LG ще използва решенията за видео с изкуствен интелект, за

...
LG ще използва решенията за видео с изкуствен интелект, за
Коментари Харесай

LG придобива контролен пакет в компания за телевизионни данни и измерване Alphonso

LG ще употребява решенията за видео с изкуствен интелект, с цел да разраства световния бизнес за програмен продукт и наличие при смарт тв приемниците

LG Electronics (LG) и Alphonso оповестиха инвестиция от страна на LG в Alphonso за сливане на технологиите и нововъведенията на двете водещи телевизионни промишлености в гамата от интелигентни тв приемници на LG. С тази инвестиция от близо 80 милиона щатски $, LG ще се трансформира в най-големия вложител на Alphonso с надзорен пакет от над 50 %.

LG трансформира разбирането на желанията на клиентите и потребителските трендове в един от най-важните си цели като част от тактиката си за цифрова промяна за даване на по-персонализирани услуги. LG възнамерява да употребява софтуера и услугите на Alphonso - в това число аналитичните данни, медийното обмисляне и активирането и опциите на Video AI с необятната си гама артикули за домашно развлечение. Комбинираните оферти на Alphonso ще обогатят потребителските услуги, в това число рекомендациите за наличие, личната услуга на LG за стрийминг услуги LG Channels за практикуване на надзор върху екрана и рекламна платформа за няколко устройства с интегрирана аналитична платформа за тв приемници LG и пазара за смарт малките екрани.

Това е първият капиталов кръг на Alphonso след финансирането му от серия А в размер на 5,6 милиона щатски $ през 2017 година, воден от Manifest Investment Partners. Alphonso ще продължи да работи като самостоятелен бизнес под актуалната си марка и водачество със седалище в Силициевата котловина.

„ Нашата инвестиция в Alphonso е основен съставен елемент на тактиката за цифрова промяна, фокусирана върху изкуствения разсъдък, огромни данни и облак, с цел да промени радикално метода, по който потребителите взаимодействат с устройствата си ", показа Парк Хюнг-сей, президент на LG Home Entertainment Company. „ С опциите за разбор на телевизионни данни на Alphonso LG ще може по-добре да отговори на потребностите на потребителите, като дава още по-персонализирани услуги и наличие на потребителите. Горди сме да приветстваме Alphonso в фамилията на LG. "

„ LG и Alphonso имат споделена визия за прогрес на интелигентната телевизионна система посредством новаторски програмен продукт и услуги, насочени към актуалните нови потребителски прекарвания, от една страна, и извънредно гъвкава, доходоносна реклама, обмисляне и премерване за марки, организации и оператори, от друга ", показа Ашиш Чордия, създател и основен изпълнителен шеф на Alphonso. „ Присъединяването на LG Electronics дава на Alphonso поддръжка от страна на един от международните водачи в продуктите за домашно развлечение с достъп до забележителен лист от свързани телевизионни екрани. Вече можем дружно да увеличим въздействието върху телевизионния пазар, като сплотяваме нашите артикули и предоставяме голяма стойност за цялата система. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР