LG показа 97-инчов панел с впечатляващи характеристики на картината, който

...
LG показа 97-инчов панел с впечатляващи характеристики на картината, който
Коментари Харесай

LG представи тв екран, който генерира звук чрез собствената си вибрация

LG сподели 97-инчов панел с впечатляващи характерности на картината, който няма вграден високоговорител. Вместо това самият екран излъчва тон посредством технологията Film CSO. Такъв панел е съвършен за основаване на домашно кино, защото обезпечава по-добро качество на звука и картината, в сравнение с в множеството кина в света.

Новостта, демонстрирана на ревюто K-Display 2022 в Сеул се основава базисно на технологията OLED.EX, която взема решение казуса с ниската пикова бляскавост на OLED клетките. За да създадат това с качеството на картината, инженерите на LG замениха нестабилния водород в органичните светлоизлъчващи кафези със постоянен деутерий – изотоп на водорода. Това усили надеждността на детайлите и даде опция да се усили яркостта им с 30%. Те също съумяват да усилят точността на цветовете благодарение на особено създадени логаритми.

Второто преимущество на новия панел е съществуването на тънкослоен възбудител на гърба на екрана, който генерира трептения в самия екран. Те се преобразуват в акустични сигнали, които се преобразуват в тон от интегрираната 5.1-канална звукова система. Огромният екран извършва две функционалности едновременно - демонстрира картината и излъчва тон с кинематографично качество.  Обратната страна на монетата е високата цена, която се чака да бъде от $25 000 на панел.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР