LG Electronics (LG) представя нова линия уреди с минималистичен дизайн,

...
LG Electronics (LG) представя нова линия уреди с минималистичен дизайн,
Коментари Харесай

LG представя нови уреди с минималистичен дизайн на CES 2023

LG Electronics (LG) показва нова линия уреди с минималистичен дизайн, в това число перална машина и сушилня, на CES 2023. Завръщайки се към основите, новата линия се концентрира върху есенцията на всеки от уредите, премахвайки всички непотребни детайли от дизайна, с цел да обезпечи безконечна, минималистична хармония. Отличителните, издръжливи артикули въплъщават трайния ангажимент на LG към устойчивостта, включвайки рециклирани материали от вътрешната страна и извън, както и по-малко елементи и по-ниска консумация на сила спрямо стандартните уреди.

Без непотребни орнаменти, минималистичните уреди на LG си подхождат с всеки фон, цветова скица или интериорен жанр. Ахроматичната цветова гама на линията и неналичието на декоративни детайли оферират съвременен, само че типичен тип, който разрешава на продуктите да се слеят безупречно с обкръжаващата ги среда. В допълнение към изчистения, обикновен дизайнерски език, LG уредите могат да се похвалят с грациозен и елементарен надзор на ръководството, с което потребителите ще свикнат без проблем.

В синхрон с задачите на LG да редуцира от ден на ден отпечатъка на секторите, в които оперира, върху околната среда, стилните, нови артикули са създадени с фокус върху устойчивостта. Намалявайки броя на съставените елементи и употребяваните печатни детайли, уредите на LG с минималистичен дизайн, изискват по-малко време, запаси и сила при производството си. Всеки модел от новата серия включва вътрешни и външни елементи, както и опаковка, направени от рециклирани материали.

Новата гама, която включва ледник, перална машина, сушилня, фурна и съдомиялна, е част от линията на LG новаторски уреди с опция за надграждане, което значи, че потребителите могат да прибавят нови функционалности към тях посредством Upgrade Center в приложението LG ThinQ™.

„ Устойчиви, стилни и лесни за приложимост, уредите ни с минималистичен дизайн са с добавена стойност за потребителите, “ споделя Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Ще продължим да създаваме усъвършенствани, добре премислени решения, инкорпорирайки нашите новаторски технологии с мисъл към околната среда. “

Посетителите на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center, Las Vegas) на CES 2023 от 5 до 8 януари могат да се насладят на последните нововъведения от компанията, в това число уредите1 с минималистичен дизайн.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР