LG Electronics (LG) отново модернизира грижата за обувките у дома

...
LG Electronics (LG) отново модернизира грижата за обувките у дома
Коментари Харесай

LG представя STYLER SHOECASE И SHOECARE на IFA 2022, предлагайки цялостно решение с грижа за обувките

LG Electronics (LG) още веднъж модернизира грижата за обувките вкъщи с представянето на LG StylerTM ShoeCase и ShoeCare на IFA 2022. Оборудвано с технологията TrueSteamTM, създадена от LG, за възстановяване на хигиената, цялостното им решение за грижа за обувките предлага новаторски, персонализирани поддръжки, колекциониране и предпазване на обувките, които усъвършенстват ежедневния метод на живот на потребителя.

Тъй като културата на колекциониране на скъпи, дизайнерски, първокласни и лимитирани маратонки нараства измежду MZ поколението – милениали и потомство Z, вътрешно изследване на LG разкрива, че тези консуматори имат огромната потребност от решение, което освен ще направи обичаните им обувки отличими, само че и ще им предложи оптимална грижа.

LG Styler ShoeCase с транспарантни панели е решение за предпазване и аранжиране на на обувките, което е основано с задачата да спести пространство. В допълнение към основаването на идеалната среда за предпазване на обувките, предпазвайки ги от влажността и обезцветяващата ги UV светлината,1 Styler ShoeCase е страховит метод за феновете на обувки да покажат своите обичани модели, като им предлага интериорни функционалности като въртящ се на 360% модулен дизайн, който разрешава четири панела да се нареждат един върху различен.

Подобно на доста други революционни уреди за домашна приложимост на LG, в това число миялна машина и Styler, на IFA прави своя дебют и решение за грижа за облеклата с технология за пара –LG Styler ShoeCare, който употребява потвърдената TrueSteam технология на компанията, с цел да даде освежаваща грижа за обувките. Той употребява и абсорбиращите свойства на Zeo-Dry филтъра, с цел да поеме влагата и да отстрани миризмите от обувките, правейки ги по-приятни за носене.2

Освен това, новото решение LG Styler ShoeCare усъвършенства поддръжката на разнообразни типове обувки, в това число кожени, велурени и спортни, благодарение на 10 разнообразни режима. В взаимозависимост от вида на материята на обувките, Styler ShoeCare управлява точно потреблението на TrueSteam, с цел да освежи обувките. Нещо повече, спокоен и сполучлив, новият революционен артикул от LG може да освежи до 4 чифта обувки за единствено 37 минути (в общоприет режим), като работи на единствено 35 децибела, което дава обещание тиха и ефикасна работа.

Удобният LG Styler ShoeCare употребява и неповторимата функционалност Moving Nozzle™ от LG, която изсушава вътрешността на обувките, които се освежават сега, и може да бъде елементарно настроена съгласно височината на всеки чифт. А с помощта на Dual Care System функционалността, потребителите могат да почистят два разнообразни типа обувки (изработени от тъкани с разнообразни условия за грижа) едновременно.

За по-комфортно преживяване за грижа на обувките, потребителите имат достъп до разнообразни услуги към LG Styler ShoeCase и ShoeCare през ThinQ. Интуитивното приложение на LG разрешава на потребителите да ръководят и мониторират Styler ShoeCase и ShoeCare отдалечено, а също така LG си партнира и с редица начин на живот компании, с цел да предложи нови фукнции и режими за своите артикули за грижа за обувките, което ще бъдат налични през Upgrade Center на ThinQ приложението.

„ Новите Styler ShoeCase и ShoeCare от LG образуват изцяло решение за грижа за обувките за хигиенично разчистване, предпазване и аранжиране на сбирката обувки на потребителите, “ споделя казва Лиу Дже-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Използвайки нашите последни технологии и предлагайки комфортно ръководство и дизайн, тези революционни артикули са идеални за потребителите, които търсят по-добър и прелестен метод на поддържат своята сбирка от обувки. Ние ще продължим да предоставяме новаторски решения за по-добър живот вкъщи. “

Посетителите на IFA 2022 могат да се срещнат с всички нови нововъведения от LG, в това число Styler ShoeCase и ShoeCare, на щанда на компанията (Hall 18, Messe Berlin).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР