Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?

...
Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на Съдебен спор“?
Коментари Харесай

Ромина срина рейтинга на „Съдебен спор“

Връща ли се Нана Гладуиш като водеща на „ Съдебен спор “?

Този въпрос си задават доста от феновете на известното предаване за разрешаване на битови проблеми. Наскоро водещата беше посетител в епизод №1000 на паметната тв графа и още веднъж потеглиха коментариите дали русокоската няма да се завърне в Нова телевизия.

В момента Нана живее със фамилията си в Америка по гледище на брачна половинка й. Тя споделя, че се любува на всеки ден от живота си. В проектите й несъмнено не е включено завръщането й в България.Гладуиш се сбогува със сълзи на очи със феновете и екипа на предаването през ноември 2023 година След нея щафетата пое манекенката Ромина Тасевска, позната от „ На кафе “, където беше панелистка.

Футболната брачна половинка към този момент няколко месеца води предаването, като мненията дали се оправя с новата си отговорност са мощно спорни, само че най-вече отрицателни.

Според вътрешни хора, от Нова тв са отправили предложение на Нана да се завърне в ефир и чакат отговора й. Откакто предаването се води от Ромина Тасевска, рейтингът е паднал съвсем с една трета, твърди в. „ Уикенд “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР