Левски успя да се класира за втори път за Лигата

...
Левски успя да се класира за втори път за Лигата
Коментари Харесай

Тежки съперници за Левски

Левски съумя да се класира за повторно за Лигата на конференциите. Тимът ще започва във втория квалификационен кръг на конкуренцията. Жребият за него ще се тегли на 21 юни, сряда.

Сините ще са в урната на непоставените. Там ще е също и ФК ЦСКА 1948 Сф, за разлика от ЦСКА, който ще бъде измежду тези, които на книга са по-силни. Тимът от Борисовата градина е с коефициент 13.000, до момента в който Левски е с доста по-малък – 4.500. Двубоите от тази фаза пък са на 27 юли и 3 август.

Пред сините стоят мнозинство от тежки противници. Сред тях е и ПАОК, който бе отстранен във втория квалификационен кръг на ЛК предходната акция.

В поставените са още Брюж, който взе нападателя на Лудогорец Игор Тиаго, Гент, Фенербахче, ЧФР Клуж, Мидтиланд, Макаби Тел Авив, Виктория Пилзен, Боьо/Глимт, Лех Познан, Апоел Беер Шева, АПОЕЛ, Юргорден, Твенте, Витория Гимараеш, ФКСБ и други.

Сред по-поносимите разновидности са Рига, Дюделанж, Шкендия, Линфилд, както и лихтенщанският Вадуц, от който Левски към този момент е отпадал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР