Левски приема Хебър в мач от осмия кръг на efbet

...
Левски приема Хебър в мач от осмия кръг на efbet
Коментари Харесай

Левски се завръща към efbet Лига с труден двубой с приятната изненада Хебър

Левски приема Хебър в мач от осмия кръг на efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 21:15 часа на стадион " Георги Аспарухов " и ще се предава директно по DIEMA SPORT. В Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата онлайн. 

" Сините " се завръщат на домашната сцена след отпадането от Лигата на конференциите. В четвъртък столичани отстъпиха с 0:2 при гостуването си на Айнтрахт Франкфурт и ще се съсредоточат в домашните шампионати. В последния си мач от родното състезание Левски се наложи с 1:0 над Ботев Враца, а също така отсрочи две срещи - с Пирин и Арда.

Днес възпитаниците на Николай Костов ще се изправят против една от приятните изненади в шампионата. Хебър събра 11 точки досега, като не загуби нито от ЦСКА, нито от ЦСКА 1948. 

След страстите към присъединяване в Европа, Левски е време да насочи вниманието си напълно върху шампионата. На " Герена " оповестиха, че задачата е спечелването на купата, а това минава през наложителни победи над тимове от ранга на Хебър. 

Треньорът на днешните домакини няма да може да разчита на контузените Билал Бари и Марин Петков. Един всред Цунами, Дарлан, Рикардиньо, Уелтън и Роналдо ще остане отвън групата, защото " сините " разполагат с шестима футболисти с паспорти отвън Европейския съюз. Много е евентуално това да е Рикардиньо, който получи удар в главата в мача с Айнтрахт. 

Гостите нямат съществени кадрови проблеми и ще заложат на всичко най-хубаво в търсене на изненада в София.

Главен арбитър на мача е Васимир Ел-Хатиб. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР