Левски постигна много важна победа с 2:0 над Черно море

...
Левски постигна много важна победа с 2:0 над Черно море
Коментари Харесай

Левски загря с победа за ЦСКА

Левски реализира доста значима победа с 2:0 над Черно море в финален мач за двата тима от постоянния сезон на efbet Лига. На стадион " Георги Аспарухов " домакините надиграха тотално гостите, играейки извънредно динамично и създавайки голям брой положения пред противниковата врата.

В 53-ата минута Евгений Сердюк закъсня при едно влизане против Николай Миланов и получи втори жълт картон, оставяйки отбора си с човек по-малко на терена. В резултат на влизането Николай Михайлов бе изнесен на носилка от терена. В 74-ата минута Илиян Стефанов пусна изострен пас към вратарското поле на Черно море, където Даниел Димов застана на пътя на топката и я прати в личната си врата. В 7-ата минута на добавеното време Марин Петков порази вратата на Черно море след положително центриране на Велтон.



Първата част на мача мина под абсолютния надзор на „ сините “, които насочиха голям брой удари към вратата на Иван Дюлгеров, който се наложи да се намесва при изстрели на Филип Кръстев и Георги Миланов. Хората на Илиян Илиев пък действаха нападателно, стараейки се да разрушават играта на домакините. До голове обаче по този начин и не се стигна.

След почивката темпото остана високо и офанзивите продължиха, като Черно море опита да поизравни играта. В 53-ата минута Сердюк влезе остро на Михайлов и бе изпъден с втори жълт картон, а вратарят на домакините бе изнесен на носилка и откаран в болница. „ Сините “ поведоха с автогол на Даниел Димов в 74-ата минута. В последната минута на добавеното време Марин Петков вкара втори гол за „ сините “, оформайки крайния резултат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР