Левски посреща Пирин (Благоевград) в късния двубой от днешната програма

...
Левски посреща Пирин (Благоевград) в късния двубой от днешната програма
Коментари Харесай

Левски гони втора поредна победа срещу Пирин

Левски посреща Пирин (Благоевград) в късния дуел от днешната стратегия на 12-ия кръг на efbet Лига. Мачът е от 18,45 часа на стадион “Георги Аспарухов ” и ще бъде управителен от Никола Попов, като аудитория няма да бъде допускана на трибуните поради наказване на 26-кратните първенци.

В момента Левски заема деветата позиция във краткотрайното класиране с 11 точки, само че ентусиазмът е огромен след постигнатата първа победа под управлението на треньора Станимир Стоилов в предишния кръг - 2:1 над Локомотив (София), пристигнала след гол на Билал Бари. Пирин е финален в таблицата с 8 точки, а за последно “орлетата ” изгубиха с 1:2 от Локомотив в Пловдив и също има защо да се борят.

 Боруков устоя два месеца в Унгария
Боруков устоя два месеца в Унгария

Напуска отбора си

Извън сметките на Мъри за днешния мач е отбранителният полузащитник Андриан Краев, което ще наложи промени в състава. На вратата ще застане капитанът Николай Михайлов, а като бекове ще работят Михайлович и Иван Горанов. В центъра на отбраната ще се наредят Гьоко Зайков и Хосе Кордоба.

На мястото на Краев ще се появи в нова роля Георги Миланов, който ще си партнира в средата на терена с Радослав Цонев. Марин Петков ще връхлита по дясното крило, а отляво ще е Здравко Димитров. На върха на офанзивата още веднъж ще е Билал Бари.

Мениджърът на Пирин Уорън Фийни пък няма да разчита на двама от капитаните си. Николай Бодуров се възвръща от травма, а Светослав Дяков претърпя интервенция на скулата след строшаване при триумфа с 3:1 над Ботев (Враца). Очаква се като титуляр на вратата да застане привлеченият през седмицата нидерландец Ник Хегелман.

Със сигурност ни чака трогателен конфликт макар неналичието на почитатели, защото и двата тима се показват под огромните упования и ще се опитат да вземат успеха и трите точки.

Вероятни сформира:

Левски: Михайлов, Михайлович, Зайков, Кордоба, Горанов, Миланов, Р. Цонев, Марин Петков, Б. Цонев, Димитров, Бари.

Пирин (Благоевград): Хенгелман, Хубчев, Занев, Николов, Дюлгеров, Станоев, Бенгюзов, Брахими, Манолев, Георгиев, Костов.
 Станимир Стоилов дефинира група от 18 футболисти за мача с Пирин
Станимир Стоилов дефинира група от 18 футболисти за мача с Пирин

Двубоят е в събота от 18:45 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР