Левски освободи с един замах по-голямата част от квотите за

...
Левски освободи с един замах по-голямата част от квотите за
Коментари Харесай

Левски не се бави - урежда още един бразилец с паспорт от ЕС

Левски освободи с един размах по-голямата част от квотите за футболисти, които нямат паспорти от Европейския съюз. След много вървене по нервите и решителни дейности на притежателя на клуба Наско Сираков Уелтън, Вандерсон Цунами и Роналдо станаха българи. Така в отбора останаха единствено трима футболисти, които се броят за чужденци - Рикардиньо, Хосе Кордоба и Дарлан.

„ Мач Телеграф “ написа, че „ сините “ обаче възнамеряват да извадят нов паспорт и на бразилския си нападател. Към днешна дата тече процедура в тази посока, само че за разлика от триото му съотборници - Рикардиньо няма да получи български паспорт, а подобен въпреки това, която е част от Европейски Съюз. Очевидно от „ Герена “ няма да употребяват довода - проектонационал, за нападателя, както направиха за Роналдо, Уелтън и Цунами в настояването си към родните управляващи.

От клуба разкриха, че към този миг е най-вероятно бразилецът да стане или испанец, или португалец.

Получаването на европейски документи на латиносите е двоен удар за Левски. От една страна поради упоменатите към този момент квоти за чужденци, а от друга - цената на Роналдо, Цунами, Уелтон и вероятно Рикардиньо, ще се усили най-малко двойно.

Междувременно „ сините “ към този момент стартираха търсенето на нови попълнения от Бразилия, които вероятно да подсилят отбора през зимата. Очаква се старши треньорът Николай Костов да се възползва бързо от отворилите се две свободни места за нови играчи, които нямат български паспорти. Отделно наставникът ще може да употребява за първи път от началото на сезона в efbet Лига всичките си футболисти, откакто до момента най-често Дарлан изпадаше от групата поради квотата за чужденци.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР