Левски окуця, след като редица футболисти се оказаха контузени. Това

...
Левски окуця, след като редица футболисти се оказаха контузени. Това
Коментари Харесай

Левски окуця

Левски " окуця ", откакто редица футболисти се оказаха контузени. Това принуди треньора Николай Костов да анулира един от двата оставащи мача от зимната подготовка в Турция. " Сините " няма да изиграят планувания за през днешния ден дуел с Кайсар (Каз).
" Контролната среща с Кайсар отпада по предложение на Левски и със единодушието на казахстанския клуб. Причината е съществуването на контузени играчи, които не могат да вземат присъединяване в подготвителния развой и в оставащите до края на зимния лагер контролни срещи ", оповестиха от " Тодорини кукли ".
Лагерът в Турция ще бъде приключен със спаринг против Рига на следващия ден. Ден по-късно " сините " би трябвало да се приберат. В другарските срещи Левски загуби четири мача, а победи Динамо К (Укр), Тузла (БиХ) и юношите на Шахтьор Д (Укр).
Наско Сираков уреди прехвърлянето на Дарлан в китайски тим. Бразилецът е ходил на медицински проучвания в Дубай, където китайците са на подготовка. Новият му тим ще разгласи прехвърлянето през уикенда.
Дарлан бе взет в Левски преди към половин година без трансферна сума, само че с уговорка, която ще даде на някогашния му бразилски отбор към 30% от сегашната договорка. Неофициалната сума, за която медии загатват, е в порядъка на $700 000.
Футболистът дълго време не можеше да играе, тъй като в Левски имаха състезател допълнително с квота отвън Европейски Съюз и нормално от групата отпадаше точно нисичкият халф. Бразилецът има 18 мача със синята фланелка във всички шампионати с 1 маркиран гол и 2 асистенции.
Преди Дарлан, Жереми Петрис бе продаден в белгийския Шарлероа, а съветският Ростов взе Роналдо.
До момента " сините " привлякоха Фабио Лима (Браз), който идва за заместител на Роналдо, и Карлос Охене. Той би трябвало да размени Андриан Краев. За последния към момента се търси тим.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР