Левски и Лудогорец направиха равенство 0:0 в отложен мач от

...
Левски и Лудогорец направиха равенство 0:0 в отложен мач от
Коментари Харесай

Левски не се даде на Лудогорец пред пълен стадион

Левски и Лудогорец направиха тъждество 0:0 в отсрочен мач от 1 кръг на Първа лига. На старта на сезона двата отбора имаха задължения в евротурнирите и по тази причина дуелът се игра през днешния ден, точно на Съединението на България. Празничният ден и упованията за добър дуел извършиха стадион „ Георги Аспарухов “ с повече от 15 хиляди фенове. Голове обаче по този начин и не паднаха, а двата отбора приключиха с по 10 футболисти. Червен картон получи още в 36-ата минута вратарят на Левски Божидар Митрев, а в 79-ата минута съдията Никола Попов изгони и Сисиньо от състава на гостите.

Така след 7 кръг и изиграване на този отсрочен мач водач е ЦСКА с 16 точки, втори е Лудогорец с 15, а Левски и Черно море имат по 14.

Още в 7-ата минута Лудогорец пропусна да открие резултата. Митрев избави удар на Анисе, а при добавката Вандерсон от няколко метра не уцели опразнената врата. В 9-ата минута Мапуку имаше късмет в наказателното поле на Лудогорец, само че вместо да стреля, потегли да лъже вратаря Ренан и притичалият Пластун му лиши топката. В 31-ата минута Натанаел от Лудогорец удари с ръка тичащия зад него Вутов, само че съдията Никола Попов реши, че няма нарушаване и не извади картон за играча на гостите. В 36-ата минута обаче съдийската бригада взе решение да в профил вратаря на Левски Божидар Митрев. Стражът излезе отвън наказателното поле, с цел да пресече пас, само че явно е играл с ръка и получи пряк червен картон. Треньорът Делио Роси извади Жуниор Мапуку, а на негово място се появи аварийният вратар Александър Любенов. Още до полувремето юношата на Левски имаше хубава демонстрация и избави добър удар на състезател на гостите.

В 57-ата минута Димитър Димитров-Херо извади Жоао Пауло и пусна Кешеру. След това темпото на игра поспадна и забавните положения от първото полувреме понижиха доста. В 69-ата минута бе най-хубавата обстановка за домакините, когато Обертан стреля отдясно в наказателното поле, само че топката излезе в навън. В тези минути си личеше неналичието на нападател в „ сините “ редици. В 79-ата минута и гостите останаха в понижен състав, откакто при спряла игра Сисиньо изблъска с две ръце Жорди Гомес, който се строполи на земята. След равнене на статуквото в двата отбора Левски погледна малко повече към вратата на Лудогорец. До гол обаче не се стигна и двата отбора се разделиха при нулево тъждество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР