Левски е последният отбор, победил ПАОК в Европа. Гръцкият гранд

...
Левски е последният отбор, победил ПАОК в Европа. Гръцкият гранд
Коментари Харесай

Левски e последният отбор, бил ПАОК в Европа

Левски е последният тим, победил ПАОК в Европа. Гръцкият гранд се намира в серия от 10 следващи дуела без проваляне в Лигата на конференциите през актуалната акция и ще играе в елиминационната фаза на шампионата и напролет. Отборът на Кирил Десподов е водач с 10 точки от 4 мача след 2:2 с Абърдийн. 

" Това беше мач, който трябваше да спечелим и заслужавахме изцяло успеха - изясни наставникът Разван Луческу. -  Ние сме непобедени след 10 мача в Европа. Спомням си негативизма, който имаше след първия мач вкъщи против Бейтар. Направихме обилни крачки напред като тим. Продължаваме в Европа и през февруари макар този резултат, който не ни хареса поради основаните положения. "

По пътя към груповата фаза ПАОК се разправи с коравите Бейтар, Хайдук (Сплит) и Хартс. Последното проваляне на отбора в Европа си остава 0:2 на стадион " Георги Аспарухов " през предходната акция. Точни за " сините " тогава бяха Уелтън и Билал Бари. На реванша в Солун Роналдо вкара значимо попадение, а дуелът приключи 1:1. Въпреки изненадващото отпадане, на " Тумба " гласоподаваха доверие на Луческу и той резервира поста си. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР