Левски е получил предложения от четири различни държави за вратаря

...
Левски е получил предложения от четири различни държави за вратаря
Коментари Харесай

Левски отказал няколко предложения за Пламен Андреев

Левски е получил оферти от четири разнообразни страни за вратаря си Пламен Андреев, написа „ Мач Телеграф “. Интересът към 18-годишния пазач е от тимове от Португалия, Турция и Белгия, както и от втородивизионен италиански отбор. Най-ниската оферта е на стойност 200 хиляди евро, а най-високата е за 400 хиляди евро.

Наставникът на „ сините “ Станимир Стоилов обаче е бил безапелационен, че Левски даже няма да договаря при толкоз ниски суми за един от най-перспективните играчи в България. Андреев и стражът на Славия Светослав Вуцов са определяни като едни от най-обещаващите млади вратари в Европа от най-различни авторитетни издания.

Андреев съумя да измести безапелационно от титулярния пост Николай Михайлов и изигра 16 мача в шампионата този сезон, носейки и капитанската лента на тима. В тези мачове младокът има впечатляващите 11 " сухи " мрежи. Общо мачовете на Пламен в елита са 21. Интересното е, че противникът му за място под рамката Ники Михайлов навръх 18 години бе трансфериран в Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР