Летим от Пловдив до Лондон за 15 евро Нискотарифната компания Ryanair

...
Летим от Пловдив до Лондон за 15 евро
Нискотарифната компания Ryanair
Коментари Харесай

Четете в Марица: Кои са добрите в пловдивската полиция

Летим от Пловдив до Лондон за 15 евро

Нискотарифната компания Ryanair възвръща полетите си от Летище Пловдив до Лондон Станстед и назад. Те ще се извършват два пъти седмично - в понеделник и петък, надлежно от 21:20 часа и 12:25 часа българско време, считано от 4 юни, оповестиха от аеропорта.

Цените потеглят от 14.99 евро в едната посока. Толкова коства билетът в първия вероятен ден (4 юни), а връщането на 7 юни ще излезе 42.29 евро, демонстрира информация в резервационната система на Ryanair.

Районните кметове разграничени за листата на ГЕРБ

Кметовете на шестте региона в Пловдив ще бъдат питани от локалното управление на ГЕРБ дали биха взели участие като кандидат-депутати в идната предизборна акция. Партийната листа би трябвало да бъде подготвена до началото на юни, а до 8 юни - утвърдена от Изпълнителната комисия. Засега райкметовете са на разнообразни позиции по въпроса.

След срещата на водача на ГЕРБ Бойко Борисов и регионалния координатор Иван Тотев стана ясно, че подредбата на претенденти за народни представители може да бъде изменена, като в листата този път да бъдат включени и районни кметове, защото добре са познати на пловдивчани. Всеки от тях, поканен за присъединяване, би трябвало да даде единодушие, акцентира Тотев.

Коментарът на „ Марица “ – Кои са положителните в пловдивската полиция

У нас, както в Италия, Колумбия, Русия и останалия либерален свят, от дълго време е известно, че не съществува сериозна незаконна скица без служител на реда в нея. Някои бандити се сдружават с униформените на териториален принцип, други - съгласно предмета на активност.

Градският наркокартел да вземем за пример си дели града съгласно териториите на районните ръководства на полицията. Обществена загадка е, че махленски дилър, който няма настойник в Шесто, няма по какъв начин безнаказано да върти търговия в „ Столипиново”.

Същата е обстановката с продавачите на дрога край учебните заведения, в нощните заведения, наркосборищата под намерено небе и така нататък

Строга подчиненост и подчиненост съществува и в останалите доходни бизнеси отвън закона - проституция, лихварство, обири по авансово заложени адреси, лишаване на бизнеси и така нататък

Спец с опит в ДАНС ще приготвя изборите в Пловдив

Георги Янев е новият основен секретар в регионалната администрация, потвърдиха през вчерашния ден от ведомството на Ангел Стоев. Както " Марица " писа, Янев е назначен на мястото на инж. Йордан Кюмюрджиев. Областният шеф се раздели с Кюмюрджиев, с който се познават още от локалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, като му благодари за досегашната му сполучлива работа и подари бутилка алено вино, оповестиха от администрацията.

Запознати описват, че Георги Янев е работил в системата на ДАНС, както и новият регионален шеф.

Пътуваме в Европейски Съюз с безвъзмезден Коронавирус документ от 1 юли

Евролидерите утвърдиха цифровия документ за пътешестване в Европейския съюз. Той има за цел да улесни пътуването на всички жители на общността, до момента в който трае пандемията. Цифровият документ ще бъде годен в Евросъюза от 1 юли и ще се издава гратис.

Но въпросителните по какъв начин ще пътуваме без проблеми това лято остават. Това дълго чакано „ да “ на евролидерите в действителност е предпоследната стъпка, преди общият европейски документ за пътешестване да влезе в действие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР