Лестър Сити е отклонил предложение от Манчестър Сити за своя

...
Лестър Сити е отклонил предложение от Манчестър Сити за своя
Коментари Харесай

В Англия тръбят: Лестър отказа първа оферта на Сити за Союнчу

Лестър Сити е отклонил предложение от Манчестър Сити за своя защитник – Чаглар Союнчу. Офертата на настоящия първенец на Англия е била на стойност 38 милиона паунда за услугите на турския защитник.

Защитникът, който бе закупен през 2018-а година при „ лисиците”, а от този сезон е неизменим титуляр, се оправя по свръхестествен метод за отбора на Брендън Роджърс и небрежно стана обект на интерес от огромните тимове в страната. Сити, от своя страна, пък се проваля в отбрана през акцията след напускането на Венсан Компани, а травмата на Аймерик Лапорт през август в допълнение усложни обстановката за Хосеп Гуардиола.

Според редица британски медии, Лестър Сити е отказал съответно предложение от Сити за своя футболист, откакто би се разделил с него, единствено в случай че някой клуб предложи 60 милиона английски лири за турския национал.

По-рано през месеца Роджърс удостовери, че Лестър няма да се раздели с нито един собствен футболист, стига бордът да не е удовлетворен от даденото предложение.

Заедно с някогашния състезател на Манчестър Юнайтед – Джони Еванс, Союнчу записва осем „ сухи мрежи” за Лестър през този сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР