Лекият полъх от Средиземно море отпрати облаците към горите на

...
Лекият полъх от Средиземно море отпрати облаците към горите на
Коментари Харесай

Приказка за една вълшебна вода с история

Лекият лъх от Средиземно море отпрати облаците към горите на Южна Франция. Над горите на Горен Лангдок заваля спокоен, напоителен дъжд.

Дъждът беше изобилен и поточетата като че ли се надбягваха към цепнатините във варовиковите скали, потъваха в дълбините на земята, сливаха се с други по-млади поточета и намираха за малко покой в един под земята извор край дребното село Авен.

Само една случайност разкрива голямото благосъстояние, което тази вода носи за нас, хората. Вода, скъпа поради дългия път, който е минала, и наследството, което има.

 Avène Avène

Първите сведения за успокояващото деяние на термалната вода Avène датират още от 18-ти век. Още тогава тя провокира интереса на генерации учени и кожни лекари, които са си задавали един и същи въпрос - „ Кое прави водата от Авен толкоз специфична? “

Водата разкрива силата си още през 1871 година в Америка. Пострадалите в огромния чикагски пожар получават скъпа пратка от Франция – изворна вода Avène, с която да успокоят положението на кожата си.

Не закъснява и признанието на френското държавно управление и здравни управляващи, които афишират извора за обект от публично значение.



През 1990 година отваря порти хидротерапевтичният център Avène, който предлага утешение за сензитивната кожа посредством многообразие от процедури с термална вода - хидротерапия. За 30 години повече от 60 000 пациенти от разнообразни националности посещават центъра и намират утешение за своята кожа.

Лаборатория за водата реализира всекидневен надзор и мониторинг на водата от извора Avène, следене на място за нейното качество и непрекъснат минерален състав.

Създаден е и марката, посредством който омекотяващите и антииритативни свойства на вълшебната термална вода Avène доближават до повече хора в комфортната опаковка спрей – успокоителен жест когато и да е.



е съществена съставна част във всички артикули на марката, което ги прави подобаващи и за най-чувствителната кожа – от най-ранна възраст.

По случай 30-ия рожден ден на марката, Eau Thermale Avène подарява 30% понижение на всичките свои продукти*.

*В Промоцията не вземат участие комплекти или други промоционални оферти. Период на акцията от 01.10 до 31.10.2020 или до привършване на количествата.

Вижте обектите, които се включват в акцията,.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР