Лекарят, който откри щама омикрон, Анжелик Коци, казва, че е

...
Лекарят, който откри щама омикрон, Анжелик Коци, казва, че е
Коментари Харесай

Откривателят на Омикрон: Европейските правителства ме принудиха да не казвам, че щамът е лек

Лекарят, който откри варианта омикрон, Анжелик Коци, споделя, че е била притискана от европейските държавни управления да не разкрива, че вариантът има лека форма, сподели тя в изявление за немския Welt.

Попитана дали е правилно, Коци отговори: „ Казаха ми да не споделям обществено, че е леко заболяване. Помолиха ме да се въздържа от сходни изказвания и да кажа, че това е съществено заболяване. " Аз отхвърлих. "

" Какво значи това? " — пита Die Welt.

„ Аз съм клиницист и въз основа на клиничната картина няма индикации, че това е доста съществено заболяване. Курсът нормално е лек. Не споделям, че няма да се разболеете, в случай че имате леки признаци.

„ Дефиницията на Covid-19 за леко заболяване е ясна и това е определението на СЗО: пациентите могат да се лекуват вкъщи и не се нуждаят от О2 или хоспитализация “, сподели тя.

Попитана за какво й е попречено да каже истината, Коци сподели: „ Опитаха, само че не съумяха “.

„ Това, което споделих в един миг – тъй като просто бях изтощена от това – беше: в Южна Африка това е леко заболяване, само че в Европа е доста съществено. „ Това желаеха да чуят вашите политици.”

Според Коци тя не е била притискана от южноафриканските управляващи - а вместо това е била подложена на критика от учени от Обединеното кралство и Холандия, които споделят: „ Как можете да обясните, че това е леко заболяване? Това е съществено заболяване. — Вижте разновидностите.

Те провалиха отчетите ми. В случай на пандемия би трябвало да погледнете и какво се случва на място. Общопрактикуващите лекари, които лекуват пациенти всекидневно, би трябвало да бъдат запитани какво изпитват, по какъв начин се показва клиничната картина, оповестява Welt

Когато Omicron се появи за първи път, доктор Антъни Фаучи работи незабавно, откакто похвали южноафриканските лекари, като сподели: сходно на делта варианта. "

Източник:
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР