Днес е един добър ден за България – защото от

...
Днес е един добър ден за България – защото от
Коментари Харесай

Симеон Славчев, ПП МИР: България има алтернатива и това е ляво-патриотичното обединение с БСП

„ Днес е един добър ден за България – тъй като от през днешния ден България има същинска, действителна и морална опция – и това е ляво патриотичното обединяване, което през днешния ден сътворяваме ”.
Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев по време на срещата историческата постройка на Народното събрание в сряда, по време на която Българска социалистическа партия и 25 партии и сдружения се сплотиха с обща документ.
Славчев бе безапелационен: „ Обединяваме се към обичайните български полезности, сплотяваме старания да върнем нашият цивилизационен модел, нашата еднаквост, а те са ясни - ние сме православни християни, славяни, ние сме популярен народ и това споделя всичко ”.


Председателят на партия МИР уточни част от целите на лявото обединяване: „ Работеща и ефикасна стопанска система е същината на всичко – без работеща и ефикасна стопанска система не може да има нито обществена политика, нито налично обучение и опазване на здравето. Това е един от главните ни цели ”.


На последващо място Симеон Славчев уточни демографската рецесия, която о думите му към този момент е демографска злополука: „ За това би трябвало да се работи от ден първи в идващото Народно събрание. Платформата, която приехме всички дружно, е стратегическа визия, това не план с пай небосвод, не е единствено за 4-годишен мандат ”, акцентира ръководителят на партия МИР като сложи тематиката за продоволствената сигурност. „ България има едни от най-плодородните земи, а внасяме все по-често непознати артикули, време е българското произвеждане да бъде цел номер 1 ”, добави Славчев.
Той добави, че по време на среща в Разград преди ден и кметът, и хората там са приветствали обединяването: „ Радваме се, че най-сетне се обединихте, че България има действителна същинска опция – ни споделиха хората ”.
„ Съединението прави силата – написа на тази постройка. Аз ще прибавя: Обединението на здравите, моралните, левите сили прави силата непобедима ”, приключи ръководителят на партия МИР.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР