Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство след снощната акция,

...
Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно производство след снощната акция,
Коментари Харесай

Прокуратурата води разследване за вещно укривателство по жалба на бившия полицай от Пловдив

Районната прокуратура в Пловдив образува досъдебно произвеждане след снощната акция, при която наказаният на пожизнен затвор някогашен служител на реда от Пловдив се барикадира в дома си. Венцеслав Караджов ще дава отговор за постъпките си, с които съзнателно е попречил на органите на реда да си свършат работата по закон.

Караджов през днешния ден е разпитан и като очевидец по друго досъдебно произвеждане. То е за вероятно осъществено вещно укривателство. Според Районната прокуратура, има данни, че до момента в който мъжът е бил арестуван по обвиняването за убийството на родителите си, са били продадени два негови името – в село Дедево и имот в Пловдив.

Това е станало посредством пълномощие, което той дал на член на неговото семейство, с цел да може парцелите да бъдат трансферирани на сина му. Впоследствие синът му е бил въведен в подвеждане да даде пълномощие на майка си за продажбата на въпросните парцели. Така те били закупени от други лица, а по-късно паричните средства от покупко-продажбите не били предадени на сина на Венцеслав Караджов, а са били арестувани от майка му и трето лице. По делото се правят дейности по следствието.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР