Лекарският щаб на Локо Пловдив ще вдигне на крака халфа

...
Лекарският щаб на Локо Пловдив ще вдигне на крака халфа
Коментари Харесай

Основен халф на Локо се завръща за мача с Лудогорец

Лекарският щаб на Локо Пловдив ще вдигне на крайници халфа Петър Витанов за гостуването на Лудогорец. Двубоят на стадион „ Хювефарма Арена “ е в понеделник, 15 май, от 20:15 часа. Той получи травма, която не му разреши да играе против Левски. С успеха над сините с 1:0 пловдивчани си осигуриха място в първата шестица. Срещу сините не игра и различен полузащитник – Пиер Зебли, който бе осъден. Той също ще се завърне в състава.
Прочетете още
Треньорът на черно-белите Александър Томаш няма да може да употребява младия бранител Тодор Павлов в понеделник. Той към момента се възвръща от контузия. 18-годишният централен защитник прави отлична акция. До момента той има 13 мача в елита, като в 9 от тях бе титуляр. В отсъствието на Павлов паралелно до Мартин Паскалев ще работи Хорхе Сегура.

В групата за Разград няма да бъде нападателя Алфа Конте. Документите му към момента не са уредени. Смърфовете подписаха с Конте на 1 март, само че два месеца и половина по-късно играчът от Сиера Леоне към момента е без права.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР