Лекарите в Неапол заявиха вчера, че ситуацията в градските болници

...
Лекарите в Неапол заявиха вчера, че ситуацията в градските болници
Коментари Харесай

На ръба на колапса: Пациент, заразен с Covid-19, умира в болнична тоалетна ВИДЕО 18+

Лекарите в Неапол обявиха през вчерашния ден, че обстановката в градските лечебни заведения е на ръба на колапса, както и в доста други елементи на страната.

Кадрите на инфектирания с ковид дъртак, който умира в тоалетна в болница в Неапол, се разпространиха като пожар по целия свят, а генералният шеф на болничното заведение Джузепе Лондо съобщи, че е тъпо, че сходни фрагменти могат да бъдат употребявани недобронамерено.
Според ANSA мъжът е бил лекуван от Covid-19 в болница Кардарели, само че повода за гибелта му е незнайна и има съмнения, че може да е претърпял инфаркт.

Според болнични източници някой е отишъл до тоалетната, с цел да направи фотография, до момента в който личният състав не е бил там, тъй като е търсил носилка, с цел да извади тялото.

Генералният шеф на болничното заведение добави, че се води следствие, с цел да се откри кой е направил видеоклипа.

Днес управляващите разпоредиха тялото на мъжа да бъде изолирано и потвърдиха, че той евентуално е получил инфаркт.



Външният министър Луиджи ди Майо съобщи, че здравната рецесия е отвън надзор в третия по величина град в Италия и акцентира, че шокиращи подиуми като тази не е разрешено да се употребяват обществено.

Той добави, че локалната организация би трябвало да обезпечава своите жители.

„ Ситуацията в Неапол и доста други градове е отвън надзор. "Централното държавно управление би трябвало да се намеси, тъй като няма доста време ", сподели Ди Майо, представен от Ройтерс.

"Централното държавно управление би трябвало да се намеси, тъй като няма доста време ", сподели Ди Майо, представен от Ройтерс.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР